Blomsterbutik i Örkelljunga

Riktigt, riktigt varmt välkomna alla fina människor som är intresserade av att läsa här i min blogg. Så vill jag också passa på att tacka er för alla fina kommentarer och även ett och annat mejl som jag har fått. Några av er har önskat att jag skulle skriva mer om den här butiken som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och som är ett ställe för den som är ute efter blommor i Örkelljunga. Jag skrev ju om den här blomsterbutiken till er för ett par månader sedan. Då hade jag varit där och köpt begravningsblommor men såna tråkigheter som begravningar vill jag verkligen inte skriva om idag, så det så! Jag tänker väl som så just nu att “blommor och blader – av det så blir man glader”. Nu ska jag berätta vidare om när jag var hembjuden till Maggan. Det är ju min käcka kollega på ett äldreboende i Örkelljunga. Efter julen som har varit kände jag att det var dumt att ta med en chokladask och det förstår ni säkert varför. Nej, det blev en fantastiskt vacker och ljuvlig blomsterbukett ifrån Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Det är verkligen den allra bästa gå-bortpresenten som man kan köpa. Alla blir lyckliga av att få en fin blomsterbukett där färger och blommor kan varieras i det oändliga. Att Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ finns här i Örkelljunga det är verkligen riktigt bra för även i vår lilla bygd så vill människor köpa blommor i en riktig blomsterbutik. Det är också en helt annan service man får här än om man skulle handlat buketten på någon stormarknad. Blommorna håller sig fräscha också under en längre tid.